Kontakta oss för din Värmepump idag!!

Ring oss idag: 0790794668

Skicka mail: Kontakt@Tempia.se

Beställ offert idag!!

Toshiba Haori: vinnare av snyggste Luft luft värmepumpen

Utöver sin imponerande design är Toshiba Haori även känd för sin prestanda och energieffektivitet. Vi har dessutom utsett Toshiba Haori till den snyggaste luft-luft värmepumpen på marknaden

Med sin kombination av avancerad teknik och elegant design är den definitivt den snyggaste värmepumparna på marknaden, med utbytbara tygpanel och stilrena estetik kompletteras din inredning på ett subtilt och sofistikerat sätt. perfekt för dem som inte kompromissar med varken form eller funktion.

Beställa en offert

Toshiba värmepumpar i skåne

Vi brinner för förnybar energi och har stor erfarenhet av värmepumpsinstallation i Skåne och dess omgivningar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar från start till mål, med dimensionering, leverans och en kvalitativ och snygg installation av värmepumpar i Malmö, Helsingborg och Lund med mera.

Ring oss idag: 0790794668

Skicka mail: Kontakt@Tempia.se

Toshiba värmepumpar erbjuder avancerad teknik och pålitlig prestanda för att hålla ditt hem bekvämt året runt. Med fokus på energieffektivitet och användarvänlighet erbjuder de enkel hantering, tyst drift och minimalt underhåll, vilket gör dem till ett pålitligt val för långvarig användning.. Kontakta oss idag med era frågor och hitta den bästa lösningen för ert behov

 • Toshiba VRF system

  För företag som har ett stort uppvärmning/kyl behov är VRF vägen att gå. Toshiba erbjuder ett stort sortiment för att tillgodose de flesta behov.

 • Multisplit värmepump

  En multisplit värmepump erbjuder upp till 5 innedelar och passar bra till stora villor eller små kontor och företag.

 • Luft-vatten värmepump

  Med en luft-vatten värmepump från toshiba får du båda värme och varmvatten året om. Serien Estia erbjuder även Kyla.

 • Konsultation och Rådgivning!

  Ska ni köpa ny Luft-luft värmepump eller Luft-vatten värmepump från Toshiba, Då hjälper vi er med era frågor och att välja den bästa värmepumpen för er. Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök i Malmö, Ängelholm, Landskrona, Eslöv med mera.

 • Installation!

  Placeringen och utförandet av din värmepumpsinstallation är avgörande för din fulla belåtenhet. Vi tar till vara på dina önskemål och siktar mot maximal effektivitet. Vår främsta målsättning är att säkerställa en problemfri och bekymmersfri process för dig. På Tempia kyl och värmepumpservice kan du vara helt trygg med din värmepumpsinstallation.

 • Service och support!

  Vi strävar efter att ge våra kunder en snabb återkoppling och en proffesionell service av er värmepump. vår certifierade kyltekniker utbildas kontinuerligt för att ge er den bästa hjälpen. Vi utför värmepumpservice, underhåll och rengöring på de flesta luft-luft värmepumpar och välkomnar kunder från Svalöv, Höör, Kävlinge med mera.

 • Arbetsområde i skåne

  Vi har större delen av skåne som arbetsområde och utför installationer av värmepumpar och värmepumpservice i Bjuv, Burlöv, Båstad, eslöv, Helsingborg, Hässleholm, Höganäs, Höör, Klippan, Kävlinge, Landskrona, Lomma, Lund, Malmö, Perstorp, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Svalöv, Svedala, Vellinge, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.

1 av 4

Toshiba luft-vatten värmepump

Toshiba luft-vatten värmepumpar erbjuder effektiva och miljövänliga lösningar för uppvärmning och varmvattenproduktion. Dessa pumpar utnyttjar den omgivande luftens värmeenergi för att generera värme och varmvatten. Med avancerade teknologier och innovativa funktioner kan Toshiba luft-vatten värmepumpar anpassa sig till olika klimatförhållanden och driftsförhållanden, vilket säkerställer en jämn och pålitlig prestanda året runt. Deras höga energieffektivitet resulterar i betydande besparingar på energikostnader över tid, samtidigt som de ger en bekväm inomhusmiljö.

Toshiba är känt för sin höga kvalitet och tillförlitlighet, vilket gör deras luft-vatten värmepumpar till en populär och pålitlig lösning för dem som söker hållbara och kostnadseffektiva värmesystem. Med ett brett utbud av modeller och kapaciteter kan Toshiba möta olika behov och krav från både privata och kommersiella kunder, vilket gör dem till en ledande aktör på marknaden för värmepumpar.

Beställ en offert!!