Värmepump Lund, Sjöbo och Hörby

Söker du efter pålitlig värmepumpsinstallation i Lund, Södra sandby, Dalby eller Veberöd? Hos Tempia Kyl och Värmepumpservice finner du den rätta lösningen. Med vår långa erfarenhet och specialiserade expertis erbjuder vi inte bara installation, utan även ett heltäckande stöd för att säkerställa långvarig optimal prestanda av din Luft-luftvärmepump eller Luft-vatten värmepump i Lund, Sjöbo och Hörby.

Ring oss idag: 0790794668

Skicka mail: Kontakt@Tempia.se

Vi är stolta återförsäljare av de ledande varumärkena såsom Daikin, Gree och Toshiba för att garantera högkvalitativa produkter och pålitlig prestanda. När du väljer en värmepump från oss kan du vara trygg med att få den mest pålitliga och kvalitativa värmepumpsinstallationen i Lund, Sjöbo och Hörby.

värmepump Lund !

Är du på jakt efter en effektiv värmepump i Lund? Oavsett om du är en privatperson som vill ha en pålitlig uppvärmningslösning eller en fastighetsägare med behov av skräddarsydda installationer, är vi här för dig. Vår professionella service är till för att göra det enkelt för dig. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en offert för din värmepumpsinstallation i Lund, Sjöbo och Hörby

Kontakta oss för offert!
 • Konsultation och Rådgivning!

  Vi erbjuder skräddarsydda konsultationer för att hjälpa dig välja den perfekta värmepumpen för dina specifika behov och förhållanden i Lund, vare sig det gäller Luft-luftvärmepump eller Luft-vatten värmepump. Vi tar hänsyn till olika faktorer som din fastighets storlek, befintliga värmesystem och budget för att säkerställa att du får den mest passande och kostnadseffektiva lösningen.

 • Installation!

  Vår kunniga och certifierade värmepumpstekniker hanterar varje fas i processen, från förberedelse och montering till driftsättning av din Luft-luftvärmepump eller Luft-vatten värmepump i Lund, Sjöbo och Hörby. Vi strävar efter att genomföra installationen snabbt och effektivt, samtidigt som vi upprätthåller högsta kvalitet. Vårt mål är att erbjuda dig en smidig och bekymmersfri upplevelse genom hela installationsprocessen.

 • Service och Underhåll!

  För att säkerställa att din värmepump fortsätter att fungera på bästa sätt över tid, erbjuder vi periodiskt underhåll och service. Våra experter utför noggranna inspektioner och eventuella reparationer för att förlänga livslängden och optimera prestandan hos din värmepump i Lund, Sjöbo och Hörby.

 • Support och Kundtjänst!

  Vi finns tillgängliga för att ge dig stöd och svara på dina frågor angående din Luft-luftvärmepump eller Luft-vatten värmepump i Lund. Vare sig det rör sig om tekniska problem, garantifrågor eller enkla felsökningar, kan du förlita dig på oss för att erbjuda den hjälp du behöver. Vårt mål är att säkerställa att din värmepump fungerar felfritt och att du får den nödvändiga assistansen när det behövs.

 • Miljömedvetenhet!

  På Tempia Kyl och Värmepumpservice i Lund, Sjöbo och Hörby, brinner vi för hållbarhet och miljövänliga alternativ. Genom att välja en värmepump från oss tar du aktivt steg för att minska koldioxidutsläppen och bevara vår planet för kommande generationer. Vi strävar efter att erbjuda hållbara lösningar som gynnar både dig och miljön. Din investering i en Luft-luftvärmepump eller Luft-vatten värmepump är ett betydelsefullt steg mot en grönare och mer hållbar framtid.

1 av 5
toshiba shorai 35 luft luft värmepump

Luftvärmepump

Är det dags att minska dina energikostnader och samtidigt skapa en bekväm inomhusmiljö året runt? En luftvärmepump kan vara lösningen du letar efter! Med en luftvärmepumpar kan du njuta av effektiv uppvärmning under vintern och svalkande kyla under sommaren, samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Vår erfarna värmepumpsinstallatör ser till att du får en snygg installation och kontinuerlig support för att säkerställa att din luftvärmepump i Lund, Sjöbo och Hörby, fungerar optimalt och ger dig den komfort du förtjänar. Kontakta oss idag för mer information och ta det första steget mot en mer hållbar och smart uppvärmnings- och kyllösning.

besök vår webbshop!

Luft/vatten värmepump

Behöver du en smart lösning för att värma upp ditt hem och ditt varmvatten i Lund, Sjöbo och Hörby? Då är en Luft-vatten värmepump det perfekta valet för dig. Dessa värmepumpar erbjuder inte bara pålitlig och kostnadseffektiv uppvärmning året runt, utan tar även hand om ditt varmvattenbehov, vilket ger en helhetslösning för din energiförbrukning.

När du letar efter luft-vatten värmepumpar i Lund, Sjöbo och Hörby är det viktigt att välja en modell som kombinerar både prestanda och kostnadseffektivitet. Vår rekommendation är den prisvärda luft-vatten värmepumpen Gree Varsati Nordic. Med olika storlekar tillgängliga, som passar olika behov och husstorlekar, kan du vara säker på att få en pålitlig och effektiv värmepump som kommer att hålla ditt hem varmt och bekvämt under många år framöver.

Besök vår webbshop