Värmepump i Kävlinge, Eslöv och Höör.

Vi brinner för att göra skillnad inom förnybar energi och har en gedigen erfarenhet av att installera värmepumpar i Kävlinge och dess omgivningar. Hos oss får du skräddarsydda lösningar från start till mål, inklusive dimensionering, leverans och en högkvalitativ installation av din värmepump i Kävlinge, Eslöv och Höör.

Ring oss idag: 0790794668

Skicka mail: Kontakt@Tempia.se

När du letar efter pålitliga värmepumpar från erkända varumärken som Gree, Toshiba och Daikin, finns vi här som din dedikerade partner för försäljning, installation och service. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar från början till slut, inklusive dimensionering, leverans och högkvalitativ installation. Hos oss får du även personlig rådgivning och tips för att optimera din värmepumpsanläggning och maximera dina besparingar. Kontakta oss idag för en effektiv och pålitlig lösning för din värmepumpservice i Kävlinge, Eslöv och Höör.

Värmepump Kävlinge!

Letar ni efter ett perfekt komplement till er befintliga uppvärmning, en luft/luftvärmepump eller också kallad luftvärmepump är ett utmärkt alternativ som kan bidra till stora kostnadsbesparingar och förbättra inomhusklimatet genom att rena luften från allergener och partiklar. Vi erbjuder luft-luftvärmepumpar av hög kvalitet från varumärken som Gree, Daikin och toshiba. Läs gärna mer om våra luftvärmepumpar och hur de kan passa era behov. Kontakta oss för pris på er värmepump i Kävlinge, Eslöv och Höör.

Kontakta oss för offert!
 • Konsultation och Rådgivning!

  När man bestämmer sig för att investera i en värmepump kan det väcka många frågor och funderingar. Det är viktigt att ta hänsyn till flera olika faktorer för att säkerställa att man blir så nöjd som möjligt med sitt val. Vi är här för att hjälpa och guida er till att välja den bästa värmepumpen för era behov. Vi tar hänsyn till faktorer såsom fastighetens storlek, befintliga värmesystem och er budget för att säkerställa att ni får den mest optimala och kostnadseffektiva lösningen. Kontakta oss gärna så hjälper vi er att hitta den perfekta värmepumpen för er.

 • Installation!

  Er värmepumpsinstallation i Kävlinge är en av de mest betydelsefulla faktorerna för att uppnå optimal uppvärmning. Placering och utseende är två avgörande beslut som påverkar resultatet. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och strävar efter att uppfylla dessa utan att göra avkal på effektiviteten. Vår främsta målsättning är att ge dig en smidig och bekymmersfri upplevelse genom hela processen. Hos Tempia kyl och värmepumpservice kan du känna dig trygg med att din värmepumpsinstallation i Kävlinge blir både funktionell och estetiskt tilltalande.

 • Service och Underhåll!

  En värmepump behöver regelbunden service för att fungera optimalt. Vi utför service, reperationer och rengöring för hem och företag, på de flesta märke och modeller . Vår certifierade kyltekniker ser till att er värmepump i Kävlinge, Eslöv och Höör, fungerar optimalt över lång tid framöver.

 • Support och Kundtjänst!

  Har du några frågor eller behöver du hjälp med din värmepump i Kävlinge? Vår kundtjänst är redo att hjälpa till. Oavsett om du har frågor om teknik, behöver hjälp med garantianspråk eller bara vill ha en enkel felsökning, är vi här för att göra din erfarenhet så smidig som möjligt. Vi strävar efter att säkerställa att din värmepump fortsätter att fungera utan problem och att du alltid har tillgång till den support du behöver. Tveka inte att kontakta oss idag för att få den hjälp du behöver för din värmepump i Kävlinge.

 • Miljömedvetenhet!

  På Tempia kyl och värmepumpservice är vårt miljöengagemang av central betydelse för vår verksamhet. Vi är fast övertygade om att övergången till förnybar energi är avgörande för att bekämpa klimatförändringar och minska vår miljöpåverkan. Genom att välja en värmepump i Kävling, bidrar man aktivt för att minska användningen av fossila bränslen och därmed minska koldioxidutsläppen. Genom att erbjuda kvalitativa värmepumpar, vill vi inte bara ge våra kunder en kostnadseffektiv och hållbar lösning för uppvärmning, utan också bidra till att skapa en mer hållbar och miljövänlig framtid för kommande generationer.

1 av 5
toshiba haori luft luft värmepump

Luft/luft värmepumpar

En Luft-luftvärmepump är mycket energieffektiv. Med låga driftskostnader sparar luft-luftvärmepumpar pengar på elräkningen och erbjuder långsiktig kostnadseffektivitet, särskilt i villor med direktverkande el.

En luftvärmepump kan också kyla ner utrymmen under varma dagar, vilket gör dem mångsidiga för både uppvärmning och luftkonditionering. Toshiba haori är den absolut snyggaste värmepumpen på marknaden. Beställ den idag och få den snyggaste luftvärmepumpen i Kävlinge, Eslöv och Höör.

Besök vår webbshop

Luft-vatten värmepump

En Luft-vatten värmepump värmer inte bara upp ditt hem i Kävlinge, Eslöv och Höör, utan också ditt varmvatten. Har man vattenburna element är en Luft-vatten värmepump det optimala valet, som sprider en jämn skön värme i hela huset. Söker du efter en Luft-vatten värmepump i kävlinge, då kan vi rekomendera den prisvärda Gree Varsati Nordic som finns i 3 storlekar

Besök vår webbshop